EA iski väliin Take-Twon Codemasters-kauppaan – teki korkeamman tarjouksen brittistudiosta

EA on vahvistanut tarjouksen hinnaksi 1,2 miljardia dollaria.

14.12.2020 12:00

Pelijätti EA on iskenyt väliin Take-Twon Codemasters-kauppaan.

Take-Two teki Codemastersista viime kuussa noin 850 miljoonan euron ostotarjouksen, mutta kauppa ei ole vielä lopullinen. Sky Newsin mukaan EA on tehnyt brittistudiosta vielä korkeamman tarjouksen, jonka on tiettävästi määrä tulla julkisuuteen tämän päivän aikana. Take-Twon ja Codemastersin välisen kaupan oli määrä valmistua ensi vuoden alussa, mutta EA:n mahdollinen tarjous laittaa kapuloita rattaisiin kaupan toteutumiselle.

Sky Newsin mukaan EA:n ostotarjouksen hinta ei tällä hetkellä ole tiedossa, mutta sen uskotaan olevan yli Codemastersin nykyisen markkina-arvon.

Päivitys kello 11:55: EA on vahvistanut tarjouksen nyt julkisesti todeten kaupan arvon kohoavan noin 1,2 miljardiin euroon. Codemastersin hallitus suosittaakin osakkeenomistajilleen nyt EA:n tarjoukseen tarttumista.

EA odottaa saavansa kaupan solmittua tammi-maaliskuun aikana. Pelijätillä uskotaan, että se pystyisi hankinnalla tehostamaan Codemastersin toimintaa ja tarjoamaan näin yhdessä sen kanssa pelejä aina vain useammalle pelaajalle aina vain useammilla alustoilla.

Lähde: Sky News

Lisää luettavaa