Electronic Arts ei osoita intoa Star Wars -elokuvapelejä kohtaan

EA ei ole aikeissa keskittyä Tähtien sota -oikeuksillaan elokuvapeleihin. Yhtiössä nähdään, että brändistä on muuhunkin.

20.11.2013 21:22

Mittavat pelioikeudet Tähtien sota -brändiin napannut Electronic Arts ei ole erityisen kiinnostunut tekemään suoraan elokuviin pohjautuvia pelejä. EA:n talouspomo Blake Jorgensen nosti asian esiin tällä viikolla Kalifornian UBS-teknologiakonferenssissa todeten, että yhtiö on silmäillyt scifi-universumia laajemmassa mittakaavassa.

Tähtien sota -sarjan kauneus on siinä, että se on niin laaja ja syvä, ettei sinun ole tarvetta tehdä elokuvapeliä – voit tehdä pelin, joka keskittyy vahvasti maailmaan, joka on luotu Tähtien sodan ympärille, Jorgensen kuvaili Seeking Alpha -sivuston puhtaaksikirjoituksen mukaan.

Samaisen puheensa yhteydessä Jorgensen nosti esille, että Electronic Artsin ja Disneyn välinen Tähtien sota -diili kestää kymmenisen vuotta. Uusista Tähtien sota -peleistään EA onkin toistaiseksi tuonut julkisuuteen vasta vain DICElla kehitteillä olevan uuden Star Wars: Battlefrontin, joka sekin saadaan todennäköisesti kauppoihin vuoden 2015 keväällä.

Uusi jännityksellä odotettu Tähtien sota -elokuva Episodi VII on määrä nähdä teattereissa vuoden 2015 joulukuussa.

Lähde: Seeking AlphaPolygon

Lisää luettavaa