EA: Battlefieldin tulevaisuus tuo ilmaiseksi pelattavaa sisältöä, mobiilipelattavaa ja säännöllisiä julkaisuja

Battlefield-pelisarjan tulevaisuus tuo ilmaiseksi pelattavaa sisältöä ja mobiilipelattavaa.

6.8.2021 06:06

Battlefield-pelisarjan tulevaisuus tuo tullessaan säännöllisiä julkaisuja, ilmaiseksi pelattavaa sisältöä ja mobiilipelejä, EA kertoo.

EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson kertoi yhtiön tulosjulkistuksen yhteydessä sijoittajille suunnatussa puhelussa yhtiön suunnitelmista suositun räiskintäpelisarjan tulevaisuuden varalle. Wilsonin mukaan pelisarjaan pyritään julkaisemaan uusia osia parin vuoden välein, mutta EA:n suunnitelmissa Battlefieldiä tulisi ajatella jatkuvana palveluna, jota pelataan aktiivisesti myös isojen julkaisujen välillä. Wilsonin mukaan Battlefield Portalin ja lähikuukausien aikana paljastettavan Hazard Zone -pelitilan on tarkoitus luoda pohjaa pelaajia pitkään sitouttavalle sisällölle, mutta yhtiö suunnittelee myös muuta sisältöä pitämään pelaajat aktiivisena.

Wilsonin mukaan pelaajia pyritään houkutella Battlefieldin pariin myös ilmaiseksi pelattavalla sisällöllä ja mobiilipelillä. EA kertoi mobiilisuunnitelmistaan jo keväällä, mutta tarkempia tietoja mobiilipelistä tai sen kytkeytymisestä Battlefield 2042:een ei paljastettu. Wilsonin mukaan mobiilipeli ja ilmainen sisältö tulevat kuitenkin muuttamaan tapaa, jolla Battlefield-pelisarja elää isojen julkaisujen välillä. 

Battlefield 2042 julkaistaan lokakuussa pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

Lähde: EA

Lisää luettavaa