EA: Anthem saapuu ensi vuoden alussa, uusi Battlefield lokakuussa

EA on vahvistanut BioWaren Anthem-toimintapelin julkaisun siirtyneen ensi vuoden alkuun. Tänä vuonna on kuitenkin luvassa uusi Battlefield-peli.

31.1.2018 06:56

BioWaren Anthem-toimintapelin julkaisu on siirtynyt ensi vuoden alkupuolelle, julkaisija EA vahvistaa.

Alun perin kuluvan vuoden loppupuolella ilmestyväksi kaavaillun Anthemin kerrotaan nyt ilmestyvän ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Viime viikolla virinneiden huhujen mukaan alkuperäinen julkaisuikkuna ei koskaan ollut realistinen suunnitelma. EAn talousjohtaja Blake Jorgensenin mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole viivästys, vaikka julkaisupäivä onkin siirtynyt alkuperäisestä suunnitelmasta.

-Se ei ole viivästys, Jorgensen kertoi Wall Street Journalille.

-Ihmiset yrittävät luoda tarinaa.

Anthemin sijaan EA aikoo julkaista syyskaudella uuden Battlefield-pelin, mihin Anthemin julkaisupäivän siirtyminenkin liittyy. Uuden Battlefieldin julkaisua kaavaillaan lokakuuksi, ja Anthemin haluttiin ilmestyvän pelijulkaisujen näkökulmasta hiljaisempaan aikaan.

Uudesta Battlefield-pelistä ei tällä haavaa ole paljastettu tarkempia tietoja, mutta jo joulukuussa liikkuneiden huhujen mukaan EA työstäisi jatkoa Battlefield Bad Company -sarjaan. Huhut tosin kertovat myös mahdollisesta toiseen maailmansotaan sijoittuvasta Battlefield-pelistä. Lokakuun Battlefieldin anti vahvistunee viimeistään kesäkuun E3-messuilla tapahtuvan julkistuksen yhteydessä.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa