Dying Lightista kenties vielä yli 50 tunnin zombiseikkailu – näin hallitset kuolemaa

Techland on esitellyt Dying Light -zombipelinsä erikoista Be a Zombie -tilaa, joka jostain syystä on lukittu ennakkotilauksien taakse.

4.10.2014 11:27

Puolanmaalta tutun Techlandin uuden sukupolven zombipeli Dying Light voipi tarjota pelattavaa aina yli 50 pelitunnin edestä. Kehittäjät ovat luvanneet asiaa julkaistuaan tällä viikolla uuden trailerin, joka esittelee Dying Lightin ylimääräistä elävien kuolleiden ohjaamista mahdollistavaa Be a Zombie -pelitilaa.

– Peli on äärimmäisen valtava jo sellaisenaan, mutta tarjotaksemme äärimmäisen zombiselviytymiskokemuksen lisäsimme mukaan ylimääräisen yllätyksellisyyselementin yöaikaan sijoittuviin peliosuuksiin, Dying Light -tuottaja Tymon Smektala kertoo.

Zombeilla pelaaminen tulee Dying Lightissa esiin eräänlaisen moninpelikokemuksen muodossa. Lähtemällä ohjaamaan mätänevää luonnonoikkua voivat pelaajat valloittaa netin välityksellä muiden oikeiden pelaajien pelejä ja yrittää tappaa nämä sitten erinäisin erikoisvoimin. 

Pelitilassa on tosin koira haudattuna: zombina pääsee pelaamaan vain, jos Dying Lightin on sattunut ennakkotilaamaan. Muissa tapauksissa pelaajat voivat näillä näkymin toimia vain zombipelaajien kohteina, mikäli he sattuvat pelaamaan netin ollessa päällä. Varmaa ei tosin ole päteekö tämä vain pelin yhteistyötilaan vai myös perinteiseen yksinpeliin.

Oletettavasti pelitila tulee vielä myyntiin vähintään erillisenä maksullisena lisäsisältönä jossakin vaiheessa.

Dying Light julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle Euroopassa tammikuun 30. päivä.

Lähde: Techland

Lisää luettavaa