Duke Nukem -pelinä alkunsa saanut Bombshell räiskii tammikuussa

Duke Nukemin räväkkään naissankariin vaihtanut toimintapeli Bombshell saapuu pc:lle tammikuussa.

21.11.2015 05:21

Mutkikkaan historian omaava toimintapeli Bombshell on saanut julkaisupäivän. Tanskalaisstudio Interceptor Entertainmentin kehittämä ja teksasilaisen 3D Realmsin julkaisema peli on saapumassa pc:lle 29. tammikuuta, mikä on hippusen verran myöhemmin kuin mitä kaksikko alunperin kaavaili.

Bombshell tuodaan myyntiin niin Steamiin kuin GOG.comiinkin, joissa kummassakin palvelussa siitä kaupitellaan kahta versiota. Perusversion osalta pelille kertyy hintaa 35 dollaria eli todennäköisesti hieman reilut 30 euroa, kun taas sen digitaalisen erikoisversion voi napata omakseen viiden dollarin lisähintaan.

Digital Deluxe Editioniksi kutsuttu kalliimpi paketti tarjoaa pelin rinnalla ihmeteltäväksi sekä Bombshellin musiikkiääniraidan että myös digitaalisen taidekirjan ja maailmankartan. Erikoisversion ostajat pääsevät ajan myötä käsiksi myös Bombshellista parhaillaan kehitteillä olevan retrohenkisen esiosan beetaan. Pc:lle työn alla oleva esiosa on Duke Nukem 3D:n hengessä tuotettu ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka hyödyntää jopa samaa pelimoottoria kuin legendaarinen esikuvansa.

Bombshell sai alunperin julkistuksensa viime vuonna varsin erikoisen tapahtumaketjun kautta. Alunperin pelin oli tarkoitus olla nimittäin Duke Nukem: Mass Destructioniksi kutsuttu toimintarymistely, mutta Duke Nukem -oikeuskiistan myötä peli joutui laittamaan nimensä ja sankarinsa vaihtoon.

Joskus ensi vuoden puolella Bombshellin olisi tarkoitus saapua vielä myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Konsolikäännöksestä vastaa hollantilaisstudio Abstraction Games.

Lähde: 3D Realms

Lisää luettavaa