Driveclub-kaaoksen korjailu se vain jatkuu – ilmaista hyvityssisältöä luvassa

Sony ja Evolution Studios ovat tarjoamassa Driveclubin pelaajille hieman ylimääräistä ilmaissisältöä jatkuvista palvelinongelmista johtuen.

15.11.2014 04:45

Reilu kuukausi sitten PlayStation 4:lle julkaistu autopeli Driveclub kärsii edelleen teknisistä ongelmista. Pelin luonut pelitalo Evolution Studios onkin kuluvalla viikolla vahvistanut Driveclubin virallisilla Facebook-sivuilla, että koska työt palvelinongelmien korjaamisen suhteen jatkuvat vieläkin, tullaan pelin pelaajille lähitulevaisuudessa antamaan hieman ilmaista lisäsisältöä hyvityksenä tapahtuneesta.

Marraskuun 26. päivän koittaessa eurooppalaiset Driveclub-pelaajat voivat käydä lataamassa itselleen veloituksetta niin The Ignition- ja Photo-Finish Tour -lisäsisältöpaketin kuin myös kaksi näihin liittyvää autojen ulkoasuun keskittyvää muuta sisältöpakettia. Näillä kaikella peli laajenee yhteensä muun muassa viidellä uudella autolla, 22 uudella ajotapahtumalla ja kymmenellä uudella trophylla.

Kyseiset sisältöpaketit kuuluivat alkujaan osaksi Driveclubin kausikorttia. Hyvityksenä kausikortin ostajille Evolution Studios ja Sony ovatkin luvanneet, että ilmaiseksi annettu sisältö tullaan korvaamaan myöhemmin uudella vastaavanlaisella auto- ja kisasisällöllä, johon päästään käsiksi ensi vuoden kesällä.

Tulevana tiistaina Driveclub-pelaajat voivat valmistautua vastaanottamaan myös uuden päivityksen. Sen tarkoituksena on muun muassa parannella Driveclubin moninpelin fysiikoita ja löysentää hieman pelin mutkien oikomista valvovaa sääntöjärjestelmää. Samalla peli saa lisäksi myös kolme uutta ilmaista rataa ja kuvaustilan.

Kaikesta kaaoksesta huolimatta Evolution Studios ja Sony lupaavat myös edelleen, että Driveclubin lykätty PlayStation Plus -versio on vieläkin tekemässä tuloaan. Ilmaiseksi PlayStation Plus -jäsenille annettavan kokeiluversion julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan ole vieläkäkään tarkempia tietoja.

Lähde: Driveclub (Facebook)

Lisää luettavaa