PS4-kaahailu Driveclub elää! Julkaisupäivä vahvistettu

Driveclub on saanut uuden julkaisupäivän. Odottelua on vielä edessä, mutta ainakin peli näyttäisi olevan elossa.

29.4.2014 16:53

PlayStation 4:n julkaisupeliksi alkujaan suunniteltu Driveclub näyttää taas elonmerkkejä. Sony on julkaissut Evolution Studiosin työstämästä sosiaalisesta ajopelistä nyt tuoreen trailerin, joka paljastaa pelin saapuvan kauppoihin lokakuun 8. päivä.

Driveclubin kehityksen tila on jo pitkään ollut huolen aihe monille. Lykkäyksen jälkeen pelin on kerrottu käyneen osin jopa jälleen suunnittelupöydällä, minkä ohella pelin ohjaaja vaihtui viime helmikuussa virkaa hoitaneen Col Rodgersin lähdettyä työskentelemään Big Red Switch Games -nimiseen studioon. Nykyisin pelin kehitystä on vetänyt Paul Rustchynsky, joka veti aikoinaan myöskin Evolutionin työstämän MotorStorm RC -pelin kehitystä.

Julkaisupäivän ilmoituksen ohella Sony ei ole tarjonnut yksityiskohtia siitä, onko Driveclubin myöhästyminen tarkoittanut mitään siitä suunnitellulle PlayStation Plus -versiolle. Kun peli oli vielä PlayStation 4:n julkaisupeli, oli Sony aikeissa tarjota PlayStation Plus -jäsenille ilmaista versiota Driveclubista, josta maksulliseen versioon nähden puuttui muutamat autot ja radat.

Päivitys kello 19:53: Sony on vahvistanut Eurogamerille, että PlayStation Plus -versio Driveclubista on edelleen tulossa ja että se on tarkoitus julkaista samaan aikaan itse pääpelin kanssa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa