Dreamfallin taru jatkuu tällä viikolla – pelimoottorin uudistus myös käsillä

Dreamfall Chapters: The Longest Journeyn neljäs episodi on pian täällä. Sen siivittämänä koko peli päivittyy samalla käyttämään uudempaa Unity 5 -pelimoottoria.

30.11.2015 23:38

Seikkailupeli Dreamfall Chaptersin järjestyksessään neljäs episodi on saanut julkaisupäivän. Pelistä julkaistu tuore traileri on paljastanut, että nimeä Revelations kantava uusi osa saadaan pelattavaksi pc:llä niinkin nopsaa kuin 3. joulukuuta – eli siis tällä viikolla!

Uusi episodi on Dreamfall Chaptersille varsin merkittävä, sillä uuden sisällön saamisen lisäksi koko peli siirtyy samalla käyttämään hyödykseen Unity 4 -pelimoottorin sijaan uudempaa Unity 5 -moottoria. Tämän pitäisi sekä kaunistaa peliä hippusen että myös saada sen yksinkertaisesti pyörimään vain paremmin.

Revelations-episodin saapumisen jälkeen Dreamfall Chapters lähestyykin jo valmistumistaan. Kaiken kaikkiaan pelistä pitäisi saapua sen jälkeen ulos nimittäin enää vain yksi uusi episodi. Se lienee hyvin positiivinen uutinen myös konsolipelaajille, sillä Dreamfall Chaptersista jo pitkän aikaa sitten luvattu PlayStation 4 -versio alkaa näin ollen siintämään aina vain lähempänä ja lähempänä.

Lähde: Dreamfall Chapters (Kickstarter)

Lisää luettavaa