Dreamcast saamassa uuden pelin osin Kickstarterin kautta

Kickstarter on tähän mennessä auttanut herättämään vanhoja pelisarjoja henkiin. Olisiko nyt myös aika tukea vanhoja konsoleita?

11.5.2012 14:00

Fanirahoituksen keruuseen pohjautuva Kickstarter-buumi on ollut voimissaan jo noin kaksi kuukautta. Tästä huolimatta jokainen peli ei aina kykene saamaan rahoitusta, miksi kehittäjät joutuvat keksimään aika ajoin mitä erilaisempia ideoita tukijoita houkutellakseen.

Yhden mielenkiintoisen tempauksen takana on tällä kertaa Redux: Dark Matters -avaruusräiskintää kehittävä KTX Software. Se nimittäin tarjoaa lahjoittajille mahdollisuuden saada sekä tukun oheistuotteita että myös aluekoodivapaan Dreamcast-version tulevasta pelistään.

Segan klassikkokonsolille saapuva versio ei luonnollisesti ole virallinen Dreamcast-julkaisu. Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Dreamcastille kehitetään peliä sen niin sanotun kuolemaan jälkeen. Reduxin edeltäjä Dux julkaistiin muun muassa vuonna 2009 ainoastaan Segan alustalle.

KTX Softwaren parhaillaan käynnissä olevassa keräyksessä studio hakee 25 000 dollaria. Kyseisen rahamäärän avulla Redux: Dark Matters olisi tarkoitus tuoda pääasiallisesti sekä Steamiin, Xbox Live Arcadeen että PlayStation Networkiin. Peli ollaan myös julkaisemassa iOS-laitteille jo kesällä.

Lisää Reduxista ja eduista voi lukea Kickstarterin sivuilta. Ohessa pelin traileri.

 

Lisää luettavaa