Dragon Quest X:n saapuminen Nintendo NX:lle vahvistettiin virallisesti

Nintendo NX:lle vahvistettu pelivalikoima kasvaa Dragon Quest X:llä.

8.8.2016 07:49

Famitsu-lehdessä haastateltu Dragon Quest X -tuottaja Yosuke Saito on vahvistanut pelin saapuvan myös Nintendo NX:n valikoimiin – ainakin Japanissa.

Alkujaan vuonna 2012 julkaistu MMO-henkinen Dragon Quest X on menestynyt kiitettävästi nousevan auringon maassa. Peli on käännetty aiemmin jo Wiille, Wii U:lle, PC:lle, Androidille sekä Nintendo 3DS:lle. Nyt tuoreinta versiota työstetään rinta rinnan NX:lle sekä PlayStation 4:lle. Myös sarjan seuraava peli Dragon Quest XI: The Search for a Bygone Time saapunee uudenkarhealle Nintendon konsolille kunhan aika on kypsä.

Dragon Quest X on toistaiseksi neljäs vahvistettu NX-peli The Legend of Zelda: Breath of the Wildin, Just Dance 2017:n ja vielä nimettömän Sonic-pelin lisäksi. Joidenkin lähteiden mukaan konsolin julkaisun jälkimainingeissa nähdään myös uudet Mario– ja Pokémon-pelit, joskaan mitään ei ole toistaiseksi varmistettu virallisesti Nintendon puolelta.

Huhut Nintendon tulevan konsolin tiimoilta ovat liikkuneet viime viikkoina villeinä. Viimeisimpien tietojen mukaan laite yhdistelisi kiintoisalla tavalla kannettavaa pelaamista perinteisempään kotikonsolikonseptiin.

Lisää tietoja kuultaneen virallisen julkistustapahtuman yhteydessä loppuvuodesta. Itse konsoli on tarkoitus saada kauppoihin vuoden 2017 keväällä.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa