Dragon Ballin uuden sukupolven debyytti viivästyy – Dynasty Warriorskin laahustaa

Niin Dragon Ball Xenoversen kuin Dynasty Warriors 8: Empiresin julkaisuajankohtia on lykätty.

11.1.2015 05:50

Dragon Ball -pelit ensimmäistä kertaa Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle tuova Dragon Ball Xenoverse myöhästeleekin Euroopassa. Pelin julkaisupäivä onkin vanhalla mantereella nykyään 27. helmikuuta, kun vielä tovi sitten sen uskottiin saapuvan kauppoihin kuun puolenvälin paikkeilla.

Namcon mukaan se päätti viivästyttää pelinsä saapumista, jotta sen ei tarvitsisi tehdä kompromisseja pelikokemuksen suhteen. Myös Yhdysvalloissa pelin julkaisu siirtyi hieman ja näin ollen jenkit saavat otteen pelistä 24. helmikuuta.

Uusien konsolien ohella peli on matkalla pc:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Myös Koei Tecmolla on mennyt hiljattain julkaisuaikataulut uusiksi. Sen lisäksi, että se on päätynyt siirtämään uuden Bladestorm-pelinsä julkaisun maaliskuun alusta maaliskuun loppuun, on myös Dynasty Warriors 8: Empiresin julkaisu viivästymässä. Uudistuksiltaan astetta enemmän strategiapeluuseen nojaava uusi Dynasty Warriors 8 -versio oli alkujaan tarkoitus julkaista tammikuun lopulla, kun nyt julkaisu tapahtuukin myös 27. helmikuuta.

Syytä myöhästymiselle ei kerrottu.

Empiresia päästään pelaamaan niin PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla, Xbox Onella kuin pc:lläkin. Ohessa reilun tunnin edestä pelikuvaa tuotoksesta.

Lähde: Bandai Namco Europe, Koei Tecmo Europe

Lisää luettavaa