Dragon Ball Z! One Punch Man! One Piece! Tokyo Ghoul! Uutta pelikuvaa anime-sarjojen tuoreimmista pelisovituksista

Bandai Namco julkaisi uudet trailerit Dragon Ball Z: Kakarot-, One Punch Man: A Hero Nobody Knows-, Tokyo Ghoul:re [Call to Exist] kuin One Piece: Pirate Warriors 4:stäkin.

20.8.2019 10:55

Bandai Namco on julkaissut Gamescomin myötä uudet trailerit tulevista anime-sarjoihin pohjautuvista peleistään. Uutta pelikuvaa on tarjolla Dragon Ball Z: Kakarot-, One Punch Man: A Hero Nobody Knows-, Tokyo Ghoul:re [Call to Exist] ja One Piece: Pirate Warriors 4 -peleistä.

Dragon Ball Z: Kakarotin traileri esimerkiksi vahvistaa, että sarjan ystäville varsin tuttu Cell-saaga on osa seikkailun tarinakokonaisuutta. PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle ensi vuoden alussa ilmestyvästä roolipelistä nähdään myös jokusia pelillisiä piirteitä, kuten hahmonkehitykseen tarkoitettu syöminen.

Samaisille alustoille piakkoin ilmestyvän One Punch Man: A Hero Nobody Knows -pelin traileri esittelee pelin Free Battle Modea, jossa pelaajat taistelevat kolmen hahmon joukkueissa. Mikäli pelaajat haluavat pääsankari Saitaman tiiminsä, pelaajien on ensin pärjättävä kahdella muulla hahmolla ennen hillittömillä voimilla varustetun sankarin kehäänastumista. Samalla hahmokaartiin vahvistettiin uusina tulokkaina Atomic Samurai, Silverfang ja Terrible Tornado.

One Piece: Pirate Warriors 4:stä saatiin ensimmäinen varsinainen katsaus pelikuvaan ja sen myötä uusittuun grafiikkamoottoriin. Koei Tecmon ja Omega Forcen ensi vuodelle työstämää peliä voi odotella niin pc:lle, PS4:lle, Xbox Onelle kuin Switchillekin.

Tokyo Ghoul:re [Call to Exist] -traileri vuorostaan vahvistaa, että peli kääntyy kuin kääntyykin länteen, julkaisupäivänään 15, marraskuuta 2019 ja alustoinaan pc ja PlayStation 4.

Lisää luettavaa