Dragon Ball FighterZin kahdeksas lisäsisältöhahmo vahvistui – mutta mitä tapahtuukaan sen jälkeen?

Android 17 on Dragon Ball FighterZin ainakin tällä hetkellä viimeinen vahvistunut lisäsisältöhahmo.

22.9.2018 15:07

Dragon Ball FighterZin kahdeksas lisäsisältötaistelija on vahvistunut virallisesti. Alkuvuoden vuotojen mukaisesti hahmo on Android 17, joka on teemoitettu pelissä Dragon Ball Super -animen mukaisesti.

Saataville Android 17 ilmestyy 27. syyskuuta, jolloin saataville tupsahtaa myös tovin aikaa sitten myöskin paljastunut Cooler. Hahmoja myydään sekä yksittäin viiden euron hintaan että myös osana 35 euron hintaista kausikorttia.

Muut FighterZin saamat lisäsisältötaistelijat ovat olleet Broly, Bardock, Vegito, Fused Zamasu ja perustason Goku sekä Vegeta.

Android 17:n jälkeen Dragon Ball FighterZin tulevaisuus on hieman auki. Pelin julkaisun aikoihin sen vahvistettiin laajentuvan nimenomaan kahdeksan lisäsisältötaistelijan voimin, joten nähtäväksi jää mitä Bandai Namco ja Arc System Works ovat tekemässä pelin suhteen seuraavaksi. Onko tulossa kenties lisää uutta sisältöä vai siirtyykö keskittyminen aivan johonkin muuhun? Pelin suosio on ollut ainakin sitä luokkaa, että Dragon Ballin täysi hylkääminen tässä vaiheessa tulee ainakaan tuskin kysymykseen.

Sopivasti 28.  syyskuuta Dragon Ball FighterZ ilmestyy myös Nintendo Switchille. Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä peli on ollut saatavilla tammikuusta alkaen.

Lisää luettavaa