Dragon Ball FighterZ rokkaa uudella super-trailerilla, avoin beta tulossa

Dragon Ball FighterZ on saanut noin kuukautta ennen virallista julkaisuaan vielä niin uutta pelikuvaa kuin vahvistuksen uudelle avoimelle betalle.

19.12.2017 21:56

Ensi vuoden taistelupelitarjontaa heti tammikuussa edustavasta Dragon Ball FighterZista on julkaistu uutta virallista videomateriaalia.

Ensinnäkin saataville on tullut uusi yleistraileri, joka kertaa pelikuvan voimin kevyesti Dragon Ball Z:n ja Dragon Ball Superin -tapahtumia toivottaen samalla Beerusin, Hitin ja Goku Blackin osaksi peliä.  Toisella trailerilla Bandai Namco esittelee tarkemmin vielä, kuinka uusista hahmolisäyksistä juuri Hit toimiikaan.

Uusi betatesti on vahvistunut sekin FighterZille. Pelin PS4- ja Xbox One -ennakkotilaajat päästetään vielä ennakkoon mätkimään 13. tammikuuta, minkä jälkeen 14.-15. tammikuuta kaikki halukkaat pääsevät konsoleilla myös mukaan mätkimään.

Virallisen julkaisunsa Dragon Ball FighterZ saa edellä mainittujen alustojen lisäksi pc:llä 26. tammikuuta. Pelin on tehnyt Guilty Gear– ja BlazBlue-sarjoista tuttu Arc System Works.

Lisää luettavaa