BioWare ei ole virallisesti julkistanut fantasiaroolipelisarjansa Dragon Agen seuraavaa osaa, mutta pelisarjan luova ohjaaja Mike Laidlaw on paljastanut uusimmassa haastattelussaan ”jotain” olevan kehitteillä.

Taannoisessa podcast-vierailussaan Laidlaw luetteli muutamia asioita, joita tarvitaan Dragon Age -nimikkeen luonnissa ja sarjan saavuttamia etappeja, minkä jälkeen mies lisäsi lyhyesti ”jotain olevan tekeillä Dragon Agen suhteen”.

Laidlaw ei kuitenkaan ryhtynyt sen tarkemmin kommentoimaan, mitä tämä jokin mahtaisi olla tai edes missä formaatissa se on. Hän kuitenkin mainitsi projektia varten etsittävän juuri paljon uutta väkeä. Dragon Age -sarjaa on nähty pelien ohella myös elokuvina, sarjakuvina ja kirjoina, joten viittaus saattaa koskea myös pelisarjan ulkopuolella olevia medioita.

Toisaalta aiemmin viime kuussa Sunless Sea -selviytymispelin luoja Alexis Kennedy kertoi työskentelevänsä BioWaren projektissa, jossa hän vastaa Dragon Age -taruston kirjoittamisesta. Myös sarjan tuottaja pyysi Kennedyn tuolloin tervetulleeksi Dragon Age -sarjan pariin.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa