Dragon Age -kehittäjät suuntaavat uuden projektin pariin

Dragon Age -peleistä vastuussa ollut kehitystiimi on valmis siirtymään kohti uuden pelin tarjoamia haasteita.

19.3.2012 20:22

BioWare-tuottaja Mark Darrah on varmistanut Dragon Agesta vastanneen kehitystiimin siirtyneen virallisesti kohti uusia haasteita. Dragon Age II:n oli määrä saada vielä ainakin yksi laajennus ennen siirtymää, mutta sen kehittäminen jätettiin sikseen uusien ”mahdollisuuksien” ilmaannuttua.

Darrah on kuitenkin antanut ymmärtää, että kehitystiimi keskittyy jatkossakin vielä Dragon Age -pelisarjaan. Kehittäjät tekevätkin parhaillaan tutkimustyötä nähdäkseen, mihin sarja muun muassa pystyisi tulevaisuudessa ja mitä peliala voisi nykytilassaan sille tarjota. Muun muassa BioWaren vanhempia pelejä on käytetty hyväksi tutkimuksissa.

Myös erityisesti faneja halutaan kuulla kehityksen lomassa jatkossa. Dragon Agen luova johtaja Mike Laidlaw onkin tähän liittyen luvannut, että BioWare aikoo esitellä seuraavaa sarjan peliä useaan otteeseen ennen sen varsinaista julkaisua, jotta palautetta olisi helpompi antaa ja ottaa vastaan.

Alkuperäinen Dragon Age: Origins saapui pelaajien ihmeteltäväksi vuoden 2009 marraskuussa. Dragon Age II julkaistiin viime vuoden maaliskuussa.

Lähde: BioWare ForumsTwitter

Lisää luettavaa