BioWare on ilmoittanut Dragon Age: Inquisition -pelin saavan tänään korjauspaketin. Paketti ilmestyy pc:lle, PS3:lle, PS4:lle sekä Xbox 360:lle. Xbox Onen kojauspaketti tulee myöhemmin. Tarkempaa syytä Xbox Onen korjauspaketin myöhästymiselle ei kerrottu, mutta pelin tuottaja Scylla Costa sanoi BioWaren blogissa, että myös Xbox One -versiota paranteleva patch tulee mahdollisimman pian.

Korjauspaketti parantaa pelikokemusta monin tavoin. Huomionarvoisin parannus tulee pelin pc-versioon. Monet pelaajat ovat valittaneet, miten pelin hiiri/näppäimistö-yhdistelmä on epäkäytännöllinen, ja peli toimii paremmin pc:lläkin konsoliohjaimella pelattuna. Patch parantelee tätä ongelmaa muuntelemalla näppäinasetuksia käytännöllisempään muotoon.

Monet pelaajat ovat huomanneet, että ryhmässä mukana olevat hahmot ovat olleet varsinaisia tuppisuita, eivätkä he höpötä samaan tapaan kuin luvattiin. BioWare on tunnustanut ongelman ja kertonut, että myös tähän tunnelman latistajaan tulee korjauspaketti lähitulevaisuudessa.

Lähde: Eurogamer.

Lisää luettavaa