Peräti kaksi päätuottajaa on päätynyt jättämään BioWaren tällä viikolla. Ensin lähdön teki Anthemin parissa työskennellyt Ben Irving, jota on nopeasti seurannut perässä seuraavan Dragon Age -sarjan osan parissa hommia tehnyt Fernando Melo.

Melo teki ilmoituksen Twitterin puolella todeten, kuinka hän on jo jonkin aikaa pohtinut irtiottoa nykyisistä kaavoistaan ja halunnut suunnitella seuraavaa askelta elämässään. Melon mukaan nykyhetki oli hyvä aika lähdölle siinä mielessä, että siitä syntyy nyt vähiten häiriöä hänen projekteilleen.

BioWarella Melo ehtii vaikuttaa noin 12 vuoden ajan. Uuden Dragon Agen ohella hän toimi myös moninpelipuolen tuottajana Mass Effect Andromessa ja hajanaisemmissa tuottajatehtävissä Dragon Age: Originsin ja Dragon Age 2:n parissa.

Seuraavasta Dragon Agesta esiteltiin viime joulukuussa ensimmäinen lyhyt kiusoittelupätkä, joskin sisäpiiritietojen mukaan peli on vielä pitkän matkan päässä valmistumisesta. Jäähyväisviestissä työkavereilleen Melo totesi, kuinkan työnimellä Morrison kulkeva peli on hyvällä polulla muodostuakseen ”definitiiviseksi Dragon Age -kokemukseksi”.

Lähde: Fernando Melo (Twitter)

Lisää luettavaa