BioWare ja Electronic Arts ovat antaneet viimein virallisen nimen seuraavalle Dragon Age -sarjan osalle. Tälläkään kertaa uutuuspeli ei kanna järjestysnumeroa, vaan kulkee sen sijaan vastaisuudessa nimellä Dragon Age: Dreadwolf.

Nimellä viitataan ainakin jossain määrin Dragon Age: Inquisitionista tuttuun Solas-hahmoon, jonka osuudesta uuteen peliin on kiusoiteltu Dread Wolf -nimikkeellä jo aina vuonna 2018 julkaistusta ensiteaserista alkaen.

– Olit sitten tuttu Dragon Age -tarinoiden kanssa tai kokenut ne kaikki, Solasilta tutun nimen käyttäminen vihjaa eittämättä monista erilaisista mahdollisuuksista, joihin asiat voivat kulkea. Kaiken ytimessä on aiempien pelien tavoin kuitenkin sinä. Mikäli olet uusi Dragon Agen suhteen, ei sinun tarvitse huolehtia, ettet ole tavannut vielä antagonistiamme. Hän esittelee itsensä tarkemmin, kun aika on oikea, BioWare vihjaa blogissaan.

Mitenkään nopeasti Dragon Age: Dreadwolf ei ole vielä rientämässä saataville. BioWarella todetaan, ettei peli ole tulossa kauppoihin vielä tänä vuonna, joskin siitä on määrä kuulla vielä lisää seuraavan kuuden kuukauden sisällä.

Lähde: BioWare

Lisää luettavaa