Dr Disrespect väittää olevan edelleenkin tietämätön omien Twitch-banniensa syistä

Dr Disrespect striimasi viikonloppuna ensimmäistä kertaa viikkoihin.

24.3.2022 15:43

Kesäkuussa Twitch-palvelusta bannattu huippusuosittu striimaaja Guy ”Dr Disrespect” Beahm väittää, ettei hän vieläkään tiedä syytä omille banneilleen.

Beahm teki viikonloppuna paluun viikkoja jatkuneen hiljaiselon jälkeen striimausmaailmaan YouTuben kautta, jossa hän sivusi samalla hänet ja monet muut yllättäneen Twitch-bannin tilannetta.

– Useat ihmiset haluavat tietää mitä tapahtui. Miksi minut bannattiin? Arvatkaa mitä? Haluan, että katsotte minua v***u silmiin, kun sanon tämän. Meillä ei ole mitään tietoa. Me emme tiedä. Ja omalta osaltani voin sanoa, ettemme tehneet mitään, mikä olisi voinut olla syy banniin tai varsinkaan siihen tapaan, jolla meidät bannattiin. Ei minkäänlaista kommunikaatiota. Hei eivät lähestyneet. Ei mitään. Boom. Sillä selvä, Beahm avautuu.

Beahm jatkoi kommenttiaan vielä toteamalla, että hänen pitää lähestyä aihetta älykkäästi, sillä hänellä ja Twitchillä on ollut rahakas yksinoikeussopimus, jonka takia hän haluaa antaa lakiasiantuntijoiden hoitaa asia kuntoon.

Dr Disrespect oli yksi suosituimmista Twitch-striimaajista yli neljällä miljoonalla seuraajallaan. Hänen viikonloppunen YouTube-lähetys keräsi sekin parhaimmillaan puolisen miljoonaa katsojaa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa