Doomin helvetillinen moninpeli esittäytyy uudella trailerilla – suljettu beeta käynnistyy pian

Wolfenstein: The New Orderin omistajille jo pitkään luvattu Doomin moninpelibeeta on pian täällä. Onhan beetakoodi vielä tallessa?

9.3.2016 16:14

Bethesda ja id Software ovat julkaisseet uuden trailerin toukokuussa saapuvasta Doom-räiskinnästään. Video pureutuu nyt pelin verkkopuoleen, josta yhtiöt ovat kertoneet järjestävänsä myös vielä suljetun neljäpäiväisen beetatestin alkaen 1. huhtikuuta kello viideltä aamulla Suomen aikaa.

Mukaan testaajaksi on mahdollista päästä, mikäli hallusta löytyy Wolfenstein: The New Order -pelin mukaan aikoinaan paketoitu beetakoodi. Koodi täytyy ensin vain käydä syöttämässä oikein Bethesdan antamien ohjeiden mukaan.

Mikäli Doomin moninpeliä on jo aiemmin päässyt kokeilemaan alfamuodossa, ei beetaan osallistumisen pitäisi vaatia kuin alfatestaukseen käytetyn pelitiedoston päivittämistä.

Tarkoituksena Doomin moninpelibeetan olisi päästää pelaajat käsiksi sekä kahteen karttaan (Heatwave ja Infernal) että myös kahteen pelitilaan (Team Deathmatch ja Warpath). Odotettavissa beetaan on myös muun muassa kokonaan uudenlaisia aseita.

Lisää luettavaa