Bethesdan julkaisupiiriin kuuluu useampia mielenkiintoisia räiskintäpelisarjoja. Doomin, Preyn tai Ragen jatko-osia ei kuitenkaan nähty E3-messuilla, eikä yhtiöltä annettu yksityiskohtia pelisarjojen tulevaisuudesta.

Viime vuonna kauppoihin saapunut Rage ei osoittautunut varsinaiseksi myyntimenestykseksi. Bethesdan Pete Hinesin jakamien kommenttien mukaan yhtiö haluaa edelleen luoda Doom-kehittäjien räiskinnälle jatkoa. Mitään konkreettisia suunnitelmia hänellä ei kuitenkaan ollut paljastettavana.

Hines lupasi silti, että id Software takoo parhaillaan neljättä Doom-peliä. Klassikkosarjan jatko-osasta vuosi verkkoon kuvamateriaalia alkuvuodesta ja sen huhuiltiin jo peruuntuneen. Jotain uskosta sarjaan kertoo myös se, että Bethesda paljasti hiljattain uusversion Doom 3:sta.

Viime vuoden E3-messuilla ihastuttanut Prey 2 loisti niin ikään poissaolollaan tänä vuonna. Hinesin mukaan Bethesda selvittelee asioita edelleen Human Headin kanssa. Tieto pelin vaikeuksista kantautui julkisuuteen huhtikuussa. Vaikka Hines ei osannut tuoreempaa tietoa tilanteesta tarjotakaan, se on selvää, ettei peliä ainakaan tänä vuonna nähdä kaupoissa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa