District 9 -elokuvaohjaaja paljasti tulevan pelinsä – tulossa 150 pelaajan tarinavetoista kyberpunkräiskettä

Julkaisua kaavaillaan ensi vuodelle.

6.5.2022 14:12

Elokuvaohjaajana tunnetun Neill Blomkampin tuore Gunzilla Games -studio on paljastanut virallisesti ensimmäisen pelinsä. Tuotos kantaa nimeä Off the Grid ja sitä kuvaillaan tarinavetoiseksi kyberpunkmaailmaan sijoittuvaksi battle royale -räiskinnäksi.

Ensitietojen perusteella Off the Grid mahduttaa yksittäisen verkko-ottelun sisään kerralla 150 pelaaja, jotka kamppailevat sekä toisiaan vastaan että suorittavat tarinatehtäviä, joissa ympäristövaarat ovat myös vallitseva tekijä. Tarinan kanssa vuorovaikuttaessaan pelaajien on määrä pystyä vaikuttamaan päätöksillään muiden ottelijoiden pelikokemukseen.

Off the Gridilla pyrkimyksenämme ei ole vain luoda battle royale 2.0:aa lisäämällä mukaan syvällisiä etenemismahdollisuuksia, vaan rakentaa kehittyvä maailma, joka on suunniteltu elämään omaa elemäänsä ja muuttumaan yllättävillä tavoilla joka kerta, kun pelaaja liittyy mukaan. Innovatiivisella lähetymistavalla battle royale -pelien kulkuun ja syvällisellä kerronnallisella kokemuksella lisäämme merkitystä pelin jokaiseen osa-alueeseen antaen pelaajille mahdollisuuden vierailla Off The Gridin maailmassa toistuvasti saaden aina jotain uutta löydettävää ja tutkivaa, Blomkamp kertoo lehdistötiedotteessa.

Unreal Engine 5:llä kehitetty ja kolmannesta persoonasta koettava Off the Grid on määrä julkasita Xbox Seriesille, PlayStation 5:lle ja pc:lle vuoden 2023 aikana. Blomkamp toimii hankkeessa Chief Visionary Officer -nimikkeellä, kun taas käsikirjoituksen hoitaa Muuntohiili-kirjailija Richard Morgan. Tarinankerronnallisena johtajana mukana nähdään myös monien Ubisoftin suurjulkaisujen parissa viimeisen 20 vuoden ajan työskennellyt Olivier Henriot.

Lähde: Gunzilla Games

Lisää luettavaa