Bandai Namcon uusin Digimon-roolipeli Digimon World: Next Order on vahvistunut Eurooppaan. Alunperin Japanissa PlayStation Vitalle tuotu peli saadaan lännessä markkinoille käännettynä PlayStation 4:lle, jolle se tuodaan ladattavana ja fyysisesti myytävänä tuotteena ensi vuoden alussa.

Kokemuksena Next Order on varsin erilainen kuin aiemmin alkuvuodesta englanniksi julkaistu Digimon: Cyber Sleuth. Cyber Sleuthin muistutettua paljon perinteisemmän mallin japanilaisia roolipelejä, pyrkii Next Order välittämään pelaajilleen avoimen seikkailun tunnelmaa. Pelin taisteluissa pelaajan digitaaliset hirviöt taistelevat myös pääasiallisesti automaattisesti, joskin niille on mahdollista antaa strategiasia ohjeita.

Digimon World: Next Orderin tunnelmaan voi koettaa jo uppoutua alta löytyvällä pelin ensimmäisellä englanninkielisellä trailerilla. Varsinaisesta pelattavuudesta kiinnostuneiden kannattaa katsoa vielä myös sen alta löytyvä vanhempi japaninkielinen traileri, joka näyttää peräti Next Orderia ihan toiminnassakin asti.

Lähde: Bandai Namco, Bandai Namco (Twitter)

Lisää luettavaa