DigiExpo 2015 -messut käynnistyvät perjantaina, Pelaaja-lehti mukana kuvioissa

DigiExpot tulevat taas. Pelaajan toimitus on luonnollisesti mukana viikonlopun messuhumussa.

29.10.2015 10:27

DigiExpo-messut ovat täällä taas. Suomen suurimmat digitaalisen viihteen messut järjestään perinteikkäästi Helsingin Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna, 30.10. – 1.11.2015. Pelaaja-lehti ja sen toimitus on tuttuun tapaan mukana messuvilskeessä.

Pelaajan omalla messualueella on Guitar Hero -teema. Messukansa pääsee ottamaan soittotaidoistaan mittaa uudessa Guitar Hero Live -pelissä, jossa tärkein elementti on täysin uudistettu kitarasoitin ja pelityyli.

Guitar Hero Live -peli soittimineen on myös myytävissä messualueellamme kovaan messutarjoukseen!

Rokkaamisen lisäksi messualueella on luonnollisesti Pelaaja-lehden erikoistarjous ja mahtava kisa, jotka kannattaa tulla tarkistamaan paikan päältä. Huhujen mukaan myytävänä on myös Pelaaja-lakritsia, jota ei ole aiemmin päässeet maistelemaan kuin harvat ja valitut!

Pelaaja-lehden toimitus on myös paikalla pitkin messuviikonloppua. Päätoimittajamme Miika Huttunen juontaa DigiExpojen pelilavaa, mutta myös muita toimituksen jäseniä voi bongailla esittelemästä muun muassa Uncharted: The Nathan Drake Collectionia ja Star Wars Battlefrontia.

Pelilavan aikataulut voi katsastaa täältä.

Koko toimitus on paikalla Pelaajan messualueella 6c69 lauantaina kello 14.00 – 15.30, joten tulkaahan moikkaamaan ja juttelemaan!

Nähdään messuilla!

Lisää luettavaa