Diablo-suunnittelijan avaruuslentelypeli Rebel Galaxy kapinoi ensi kuussa

Diablo-suunnittelija Erich Schaeferin uusin peli Rebel Galaxy on hiljalleen lipumassa Windows-komentajien käsiin muiden versioiden lämmitellessä myös moottoreitaan.

20.9.2015 11:50

Lokakuun 20. päivä voi olla jälleen hyvä aika ottaa katse tähtiin, sillä avaruustoimintapeli Rebel Galaxy on saamassa tuolloin Windows-versionsa osalta julkaisunsa.

Niin Steamiin kuin GOG.comiinkin noin 20 eurolla jakeluun saatava peli kutsuu komentamaan massiivista avaruussota-alusta, jolla tarkoituksena olisi kahlata läpi satunnaisesti rakentuvia galakseja. Ensisijaisesti Rebel Galaxy on rakennettu reaaliaikaiseksi toimintapeliksi, mutta kaiken räiskinnän keskellä pelaajat pääsevät kyllä myös tekemään tärkeitä elämäntapavalintoja ja hiomaan ihan verbaalistakin tuttavuutta avaruuden asukkien kanssa.

Pelin takaa löytyy nuori seattlelaisstudio Double Damage Games, jonka perustajiin lukeutuu sekä vanha Diablo-suunnittelija Erich Schaefer että myös muun muassa Fate-roolipelistä aikoinaan osin vastuussa ollut Travis Baldree. Ennen Double Damagen muodostusta kaksikko oli mukana perustamassa myös Torchlight-sarjasta tuttua Runic Gamesia, joka sekin hiljattain paljasti uuden pelinsä.

Windows-koneiden lisäksi Rebel Galaxy on tekemässä vielä tuloaan myös Maceille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Tarkkaa julkaisupäivää uusille versioille ei vielä ole annettu, mutta Double Damagella toivotaan, että ne saataisiin vielä tämän vuoden puolella pihalle.

Lähde: Double Damage Games

Lisää luettavaa