Blizzard on antanut jälleen pieniä merkkejä Diablo-sarjan seuraavista askeleista. Yhtiön kotisivuille on hiljattain ilmestynyt uusi työpaikkailmoitus, jonka mukaan jonkinlainen julkistamaton Diablo-projekti olisi tarvitsemassa ohjaajaa auttamaan pelisarjan tulevaisuuden hahmottelussa.

Luonnollisesti pestiin haetaan kokenutta henkilöä, jolla on takanaan runsaasti kokemusta niin sanottujen AAA-luokan pelien kehityksestä. Kokemusta pitäisi piisata myös luovasta johtamisesta ja olisipa hakijan myös kyettävä niin järjestelmäsuunnitteluun kuin loistavaan kommunikaatioonkin.

Aiemmin viime vuonna Blizzard haki jonkinlaiseen uuteen Diablo-projektiin mukaan jo muun muassa myös taiteellista johtajaa.

Teknologiasivusto VentureBeatin saamien tietojen mukaan Blizzard on ajautunut hakemaan uutta Diablo-ohjaajaa, koska Diablo III:n kehitystä viimeisimpänä vetänyt Josh Mosqueira on jättänyt yhtiön virallisesti tällä viikolla. Vasta aiemmin kesäkuun alussa myös selvisi, että Diablo III:n ohjaajana aikoinaan myöskin toiminut Jay Wilson ei ole enää osa Blizzardia.

Aiemmin toukokuussa tuli kuluneeksi jo tasan neljä vuotta Diablo III:n alkuperäisestä debyytistä. Pelin suurlaajennus Reaper of Souls julkaistiin vastaavasti keväällä 2014. Täysin peli ei ole kuitenkaan viimeisenä parinakaan vuotena unohtunut, sillä Blizzard on julkaissut luomukseensa myös kiitettävää tahtia pienempääkin päivityssisältöä. Nähtäväksi nyt jääkin, onko Blizzardilla vielä suuria suunnitelmia Diablo III:n suhteen, vai olisiko hiljalleen aika viedä sarjaa taas jo hieman reippaammin uuteen suuntaan.

Lähde: Blizzard, VentureBeat

Lisää luettavaa