Blizzard on julkaissut odotetun ison päivityksen hittipeli Diablo IV:ään.

Kesäkuun alussa julkaistun pelin kehittäjä kertoi jo aikaisemmin suunnittelevansa Diablo IV -pelaajien hahmojen vahvistamista ja kokemuspistekertymän kasvattamista. Nyt julkaistu päivitys on osa isompaa kokonaisuutta Diablo IV:n tasapainon säätämiseksi.

Diablo IV:n 1.0.3 -päivitys sisältää ison joukon korjauksia erilaisiin bugeihin ja pelikokemusta vaivanneisiin ongelmiin. Kymmenien erilaisten korjausten lisäksi mukana on myös merkittäviä parannuksia pelaajien kokemuspistekertymään. Päivitys kasvattaa huomattavasti Nightmare-luolastojen läpäisemisestä sekä Nightmare-luolastoissa vihollisten päihittämisestä kertyvää kokemusta. Myös Helltide-kirstujen avaamisesta on tarjolla merkittävästi aiempaa enemmän kokemuspisteitä. Nightmare-luolastojen pelaamista on lisäksi helpotettu tarjoamalla pelaajille mahdollisuus teleportata hahmonsa luolastoon suoraan karttanäkymän kautta.

Lisäksi päivityksessä on pyritty tekemään Diablo IV:n hahmoista aiempaa tehokkaampia. Blizzard kertoo päivityksen vahvistavan hahmoluokkien peruskykyjä sekä tehostavan joitakin kykyjä, joiden on koettu jääneen jälkeen muista vastaavan tason kyvyistä. Tasapainon hiomisen kerrotaan jatkuvan myös tulevissa päivityksissä, jotka keskittyvät esimerkiksi pelaajan kätyrien hengissä pysymiseen ja muihin pelaajayhteisöä puhuttaneisiin aiheisiin.

Diablo IV:n uusin päivitys on saatavilla nyt kaikilla alustoilla.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa