Blizzard on ryhtynyt koviin toimenpiteisiin Diablo IV:n haavoittuvuutta hyödyntäneitä pelaajia vastaan.

Diablo IV -pelaajat löysivät äskettäin kiertotien, jonka avulla he pystyivät siirtämään pysyvän pelimaailman hahmonsa pelin kausittaiseen maailmaan. Normaalisti kausimaailma on saatavilla vain hahmoilla, jotka on luotu kyseiseen maailmaan. Näin ollen pelaajat ovat joutuneet luomaan uuden hahmon päästäkseen käsiksi kauden sisältöön.

Hahmojen siirtäminen on näin mahdollistanut pelaajille keinon siirtää aiemmin luotujen hahmojen esineitä kausihahmoilleen ja vastavuoroisesti myös ensimmäiselle kaudelle kuuluvia esineitä pysyvälle hahmolleen. Haavoittuvuuden hyödyntäminen rikkoo Diablo IV:n käyttöehtoja, minkä vuoksi Blizzard on kertonut ryhtyneensä toimenpiteisiin haavoittuvuutta hyödyntäneitä pelitilejä kohtaan. Studio ei paljastanut tarkempia tietoja toimenpiteistä, mutta verkossa liikkuneiden tietojen mukaan tilaisuuteen tarttuneillle pelaajille on langetettu pelikieltoja. 

Blizzard kertoo myös paikanneensa haavoittuvuuden äskettäin julkaistussa pikapäivityksessä. Näin ollen hahmot eivät enää voi kulkeutua Diablo IV –pelimaailmojen välillä ainakaan kyseistä bugia hyödyntäen.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa