Diablo IV ja Overwatch 2 palasivat valokeilaan BlizzConin myötä – uutta pelikuvaa ja muuta tarjolla

Rogue liittyy Diablo IV:n hahmoluokkavalikoimaan, kun taas Overwatch 2:n puolella suunnataan Roomaan ja New Yorkiin.

20.2.2021 14:07

Blizzardin nyt viikonloppuna järjestetty virtuaalinen BlizzCon-tapahtuma on tuonut mukanaan uuden silmäyksen niin Diablo IV:ään kuin Overwatch 2:een.

Diablo IV:n osalta suurimpia paljastuksia edusti rogue-hahmoluokan vahvistuminen peliin jo aiemmin paljastuneen barbarian-, druid- ja sorcerer-vastineen rinnalle. Tämä tapahtui tuoreella trailerilla, jossa otetaan jälleen niin animaatiovetoinen silmäys Diablo IV:n antiin ja uppoudutaan lopulta myös pelikuvaan, jossa rogue-hahmo pääsee näyttämään kykyjään niin toiminnan tuoksinnassa kuin ympäristöjä tutkiskellessa.

Tuore kehittäjävideo saatiin sekin ulos sen käsitellessä enemmän juurikin Diablo IV:n avointa pelimaailmaa sekä muun muasssa pelaajien välisiä yhteenottoja.

Vastaavanlainen kehittäjävideo saatiin julki myös Overwatch 2:sta. Siinä julki tuotiin niin uudet Roomaan ja New Yorkiin sijoittuvat ympäristöt, pelihahmojen kokemat pienoiset visuaaliset hienosäädöt sekä keskustelua muun muassa uusien sankaritehtävien suunnittelusta ja kehittäjien pyrkimyksistä erotella hahmorooleja vahvemmin tuoreilla passiivisilla kyvyillä

Ohessa on katsottavissa sekä tiivistelmä keskusteluaiheista että myös mainittu kehittäjävideo kokonaisuudessaan.

Overwatch 2:lla ja Diablo IV:llä ei toistaiseksi ole julkaisuajankohtaa. Activision Blizzard antoi aiemmin tänä vuonna ymmärtää, ettei kaksikkoa kannattaisikaan odottaa saataville välttämättä vielä ennen ensi vuotta.

Lisää luettavaa