Diablo Immortal julkaistaan 2. päivä kesäkuuta, Blizzard Entertainment on vahvistanut.

Tuoreen osan myötä suosittu toimintaroolipelisarja suuntaa sekä Android- että iOS-laitteille, joskin myös pc-versio on paljastunut julkaisupäivän myötä. Pc-versio saadaan aluksi saataville nyt kesäkuussa avoimen betan merkeissä Battle.netin kautta, mutta jo siinä vaiheessa sen on määrä tukea alustojen välistä moninpeluuta ja etenemistä.

Pc:llä pelaaminen on mahdollista sekä hiiren ja näppäimistön että peliohjaimen varassa. Näppäimistöä käyttäessä myös WASD-ohjaaminen on mahdollista hiiripainotteisen liikkumisen ohella.

Saapuessaan Diablo Immortal on mikromaksuilla varustettu ilmaiseksi pelattava peli. Mukaan luvataan käyttöön ainakin alkuun kuusi eri hahmoluokkaa ja kahdeksan tutkittavaa pelivyöhykettä. Tarjolle saadaan myös pelaajien välisiä yhteenottoja luova Cycle of Strife -ominaisuus, joka usuttaa seikkailijat käymään alati jatkuvaa kamppailua Shadows- ja Immortal-joukkojen välillä. Palvelimien paras pelaaja kruunataan sotimisen myötä Eternal Crown -esineellä, jota tämän on puolustettava 1 vastaan 30 -tyylisissä kamppailuissa.

Pelattavat hahmoluokat ovat Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer ja Wizard. Perinteisempi yhteistyömoninpeluu on kerralla mahdollista kahdeksan pelaajan ryhmissä, kun taas mukana oleva klaanimahdollisuus mahdollistaa 150 jäsenen kokoisteen ryhmittymiin liittymisen.

Ohessa Diablo Immortalin tuorein traileri sekä summaus pc-julkistuksesta. Peliä ei sovi sekoittaa Diablo IV:ään, jolla ei toistaiseksi ole virallista julkaisuajankohtaa.

Lähde: Blizzard Entertainment

Lisää luettavaa