Diablo III:n ultimaattinen pahuus sallii sankarien siirron konsolilta toiselle

Mikäli Diablo III:a ehti pelaamaan jo PS3:lla tai Xbox 360:llä, voi vanhan sankarinsa siirtää The Ultimate Evil Editionin myötä konsolille kuin konsolille.

7.8.2014 15:53

Elokuun 19. päivä konsoleille saapuva Diablo III: The Ultimate Evil Edition ei pyri jättämään kokeneita konsoli-Diablon pelaajia pulaan. Pelin kotisivuilla Blizzard on nyt julkistanut ominaisuuden, joka mahdollistaa Diablo III -tallennusten siirtämisen konsolille kuin konsolille.

Ominaisuus varmistaa, että mikäli Diablo III:n oli ehtinyt jo ostamaan PlayStation 3:lle tai Xbox 360:lle, voi vanhat tutut sankarinsa saada pelattavaksi The Ultimate Evil Editioniin, osti uuden version sitten PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle tai Xbox 360:lle. Mikäli tallennuksensa haluaa siirtää esimerkiksi Xboxilta Xboxille, luonnistuu se kepeästi myös lähinnä vain pelin valikoita hiplaamalla. PlayStationilta Xboxille ja toisinpäin tehtävät siirrot ovat sen sijaan hieman monimutkaisempia, sillä ne vaativat välikappaleeksi Blizzardin omat Battle.net-tunnukset.

Tarkemmat ohjeet tunnusten siirtämisestä voi katsastaa Diablo III:n kotisivuilta.

Mahdollisuus siirtää tallennuksia versiosta ja alustasta toiselle on varsin tärkeä ratkaisu Blizzardilta. Koska The Ultimate Evil Edition on konsoleilla ainut mahdollisuus päästä käsiksi Diablo III:n The Reaper of Souls -laajennukseen, ei konsoleiden Diablo-konkareiden tarvitse aloittaa pelaamista nyt täysin alusta voidakseen kokea kokonaan uuden sisällön.

Diablo III: The Ultimate Evil Editionin suositushinta PlayStation 4:lla ja Xbox Onella on noin 70 euroa, kun taas vanhoille konsoleille sen saa noin 40 eurolla.

Lisää luettavaa