Diablo III rikkoi ennätyksen

Blizzardin toimitusjohtaja Mike Morhaimella oli hyviä uutisia sijoittajille. Diablo III rikkoi ennätyksiä jo ennen julkaisupäivää.

10.5.2012 08:32

Blizzard teki sen taas. Diablo III on rikkonut ennakkoon myytyjen pelien ennätyksen, ilmoitti toimitusjohtaja Mike Morhaime sijoittajille pidetyssä palaverissa.

Diablo III:n beta-testiin osallistui huikeat 2 miljoonaa pelaajaa. Lukuihin on laskettu yhteen muutama viikko sitten auenneen avoimen betan, sekä betassa vain kutsuttuina pelanneet henkilöt. Diablo III:a myytiin ennakkoon 1,2 miljoonaa kappaletta pelkästään World of Warcraftin Annual Pass -kytkyn kautta.

Blizzard tarjosi miljoonapäiselle World of Warcraft -yhteisölle taannoin mahdollisuuden saada Diablo III ilmaiseksi, jos sitoutui maksamaan vuoden peliajat WoW:iin. Lisähoukuttimena oli varma pääsy Mists of Panadian -betaan, sekä arkkienkeli Tyraelin hengessä suunniteltu lentoratsu WoW:iin.

– Pelaajamme ovat selkeästi kiinnostuneita Diablo III:sta ja se onkin rikkonut Blizzardin ennätyksen ennakkoon myydyistä peleistä, Morhaime iloitsi.

Diablo III julkaistaan Windowsille ja OS X:lle toukokuun 15. päivä. Pelin voi ostaa myös digitaalisena latauksena Battle.netistä.

Lähteet: Battle.net, Gameinformer

Edit. Vaihdettu Diablo III, Mists of Pandariaksi.

Lisää luettavaa