Blizzard on esitellyt Diablo IV:n kolmannen kauden antia.

Ensi viikolla käynnistyvä kolmas kausi tuo edellisten tavoin Diablo IV -pelaajille uutta pelattavaa sekä joukon uusia toimintoja. Mukana on joukko vastauksia pelaajayhteisön toivomuksiin odotettujen uudistusten muodossa.

Season of the Construct -nimeä kantava kausi tuo tullessaan uuden tehtäväketjun, jossa kaivellaan Zoltun Kullen jäämistöjä Kehjistanin aavikoiden uumenista. Pelaajat saavat myös oman Seneschal-konekumppaninsa, joka voi avustaa heitä suoraan taistelussa tai antaa tukea hieman sivummalta. Seneschaliaan voi muovata oman hahmonsa tarpeisiin holveista ja muualta löytyvillä tuunauskivillä.

Mukana on myös uusi luolastotyyppi. Holvien kerrotaan tarjoavan erikoistuneita haasteita, joissa pelaajat voivat koetella taitojaan uusia Construct-konevihollisia vastaan. Holveista voi tietenkin ansaita uutta loottia hahmonsa ja uuden kumppaninsa varustamiseksi.

Diablo IV -pelaajien toivomien uudistusten joukossa ovat esimerkiksi lähes tauotta pyörivät Helltide-tapahtumat sekä mahdollisuus käyttää WASD-ohjausta pc:llä. Pelaajat voivat myös ottaa käyttöönsä lisävarastosivun ostamalla sen mistä tahansa isosta kaupungista. Yksityiskohtaiset kausipäivityksen tiedot paljastetaan 19. tammikuuta.

Diablo IV:n Season of the Construct käynnistyy 23. tammikuuta.


Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa