Diablo 3:n Switch-versio vahvistettiin, katso julkistusvideo

Diablo 3 Eternal Collection vahvistettiin nyt Switchille myös virallisesti.

17.8.2018 04:56

Diablo 3 julkaistaan Switchille tänä vuonna, Nintendo ja Blizzard Entertainment ovat vahvistaneet.

Diablo 3:n Switch-versiosta on liikkunut huhuja jo aikaisemmin tämän vuoden mittaan, ja viimeisin vuoto paljasti pelin julkaisun hieman etukäteen eilen. Nyt Nintendo ja Blizzard ovat vahvistaneet Diablo 3:n ilmestyvän Switchille Eternal Collection -lisänimellä. 

Diablo 3 Eternal Collection sisältää alkuperäisen pelisisällön ohella Reaper of Souls- ja Rise of the Necromancer -laajennukset. Mukana on lisäksi Switch-erikoissisältöä. Pelaajat voivat mukailla haarniskansa The Legend of Zelda -pelisarjasta tuttua Ganondorfia jäljittelevään ulkoasuun. Lisäksi tarjolla on kanalemmikki, Triforce-potrettikehys sekä erikoissiivet hahmolle.

Kokeneet Diablo 3 -pelaajat voivat hypätä Switch-versiossa suoraan Adventure Moden kimppuun. Adventure Modessa pelataan kampanjan sijaan nopeatempoisempia tehtäviä. Diablo 3:a voi pelata Switchillä neljän kaverin kanssa samalla konsolilla, verkossa tai langattomasti linkitettynä. Peli tukee Joy-con -ohjainparin ohella myös yksittäistä Joy-conia sekä Pro Controller -ohjainta.

Switch-version tarkkaa julkaisuaikataulua ei ole vielä paljastettu, mutta Diablo 3:n on määrä ilmestyä Switchille vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa