Diablo III: Reaper of Souls kylvää kuolemaa maaliskuussa

Blizzard on antanut julkaisupäivän Diablo III:n ensimmäiselle kunnolliselle laajennusosalle. Samalla julkistettiin erikoisversioita.

19.12.2013 17:27

Diablo III:n laajennusosa Reaper of Souls on saanut julkaisupäivän. Taistelu kuoleman enkeli Malthaelia vastaan alkaa maaliskuun 25. päivä niin Windowsilla kuin OS X:lläkin.

Blizzard on kauppaamassa laajennusta kolmessa muodossa. Sekä digitaalisesti että fyysisesti hankittavissa nähdään 40 euron peruspaketti, minkä ohella tarjolle saadaan sekä ladattava 60 euron Digital Deluxe Edition -paketti että myös fyysinen 80 euron Collector’s Edition.

Digital Deluxe Editionin mukana itse laajennusosan varsinaisen sisällön ohella mukaan saadaan hieman myös muuta kevyttä pelisisältöä, kuten esimerkiksi Spectral Hound -lemmikki. Collector’s Edition pitää puolestaan sisällään sekä kyseiset digitaaliset herkut että myös Malthael-hiirimaton, taidekirjan sekä kulissien taakse kurkistavan Blu-ray/DVD-setin.

Saapuessaan Reaper of Souls laajentaa Diablo III:a kokonaan uudella tarinaluvulla, tuoreella Crusader-hahmoluokalla, päivitetyillä taso- ja loot-järjestelmillä sekä juonivapaata pelattavaa tarjoavalla Adventure-pelitilalla.

Ainakin myös PlayStation 4:n on vielä määrä saada osansa Reaper of Soulsista.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa