Kolme vuotta sitten julkistettu Devil’s Third on ollut julkistuksestaan lähtien lähes pimennossa. Nyt pelin kehitystä johtava Ninja Gaiden -veteraani vahvistaa kuitenkin pelin olevan yhä tekeillä.

Tomonobu Itagakin eli peliä kehittävän Valhalla Game Studiosin johtajan mukaan hänen ensimmäinen Tecmon ulkopuolinen projektinsa on yhä työn alla.

– Pelinkehitys etenee todella hyvin. Olemme puhumassa asioista julkaisijoiden kanssa, ja laajennamme ja syvennämme pelattavuutta, kertoo Itagaki.

Itagaki ei kuitenkaan maininnut sanaakaan uudesta julkaisijasta tai yhteistyötä tekevistä julkaisijoista. Myös uutta tarkempaa informaatiota tai pelikuvaa ei ollut saatavilla, ja tähän miehellä kuitenkin oli muutama sana sanottavana käyttäen sukellusvenevertausta.

– Kuten sanottua, jatkamme edelleen pinnan alla odottaen oikeaa hetkeä laukaista ohjukset. Sitä paitsi, jos paljastaisimme pinnan alaisen asemamme, se ei olisi kummoinen sota, Itagaki selittää.

Itagaki varmisti myös, että peliä ei tulla näkemään tulevilla E3-messuilla perustellen kertaalleen, että ajoitus ei vain ole toistaiseksi oikea.

Devil’s Third julkistettiin ensimmäistä kertaa kesällä 2010, jolloin esiteltiin myös pelikuvaa sisältävä traileri. Tuolloin pelin julkaisijana toimi nykyään edesmennyt THQ. Devil’s Third on sen kehitystä johtavan Tomonobu Itagakin ensimmäinen peli sitten Tecmo-pelitalolta lähdettyään, jossa miehen mukaan osasyynä olivat erimielisyydet raha-asioiden kanssa.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa