Devil May Cry -kehittäjä mukana Disney Infinityssa

Ninja Theory ei ole viimeisimpänä työskennellyt vain Hellblade-projektinsa parissa. Studion kädenjälkeä nähdään myös uusimmassa Disney Infinity -pelissä.

31.8.2014 13:45

Toimintapeleistä kuten DmC: Devil May Cry ja Heavenly Sword tunnettu brittistudio Ninja Theory on avustanut uuden Disney Infinity: Marvel Super Heroes -pelin kehityksessä. Asia tuli ilmi tänä viikonloppuna alkujaan osana pelisivusto Giant Bombin PAX Prime -messuilla järjestettyä paneelia, minkä Ninja Theory itse on myöhemmin vahvistanut myös itse Twitterissä.

Disney Infinity -tuottaja John Vignocchin mukaan Ninja Theory on ollut mukana pelin kehityksessä viime helmikuusta alkaen. Studio on tuonut osaamistaan peliin työstämällä taistelujärjestelmiä Disney Infinityn pahispuolta edustaville Loki, Green Goblin ja Ronan -hahmoille.

Disney Infinity on toinen projekti, jonka parissa Ninja Theoryn on viime aikoina tiedetty työskennelleen. Osana elokuun Gamescom-messuja studio julkisti myös uuden toimintapelinsä nimeltä Hellbladen. Hellbladen paljastuksen yhteydessä se on laajalti myös jaellut yksityiskohtia vanhemmasta Razer-pelistään, joka ikävä kyllä joutui aikoinaan kuopatuksi.

Disney Infinity: Marvel Super Heroes on tarkoitus julkaista syyskuun lopulla niin uusille kuin vanhemmillekin pelialustoille. Nimestään huolimatta peli sisältää muitakin kuin Marvel-hahmoja, kuten tuen esimerkiksi vanhoille Disney Infinity -sankareille. Myös uusia ilmestyksiä nähdään esimerkiksi Aku Ankan muodossa.

Lähde: Ninja Theory (Twitter), John Vignnocchi (Twitter)

Lisää luettavaa