Devil May Cry 5 vai Dragon’s Dogma 2? Capcom-ohjaaja sai valita kahden suosikkilapsensa väliltä

Devil May Cry 5:n kerrotaan syntyneen osin Dragon's Dogman paluun kustannuksella. Tulevaisuus on kuitenkin Capcomin fantasiaroolipelin suhteen pian taas auki.

7.2.2019 22:10

Pian koittava Devil May Cry 5:n  julkaisu saattaa vielä hyvinkin tehdä tilaa Capcomin toimintaroolipelisarja Dragon’s Dogman kunnolliselle paluulle. Molempien sarjojen ohjaajana tunnettu Hideaki Itsuno on paljastanut VG247-sivuston haastattelussa, miten ennen Devil May Cry 5:n kehitys hänet asetettiin kovan valinnan eteen.

– Kun tuli aika jutella Devil May Cry 5:stä, menin [Capcom-perustaja] Kenzon puheille ja totesin, että ”kuule, haluan tehdä joko Devil May Cry 5:n tai Dragon’s Dogma 2:n seuraavaksi”. Hän sanoi ”ok, tee mitä haluat, voit valita kumman tahansa”, Itsuno valottaa.

Itsuno ei kerro tarkalleen, miksi hän valitsi nimenomaan Devil May Cry 5:n, mutta muistuttaa, kuinka kyseisen projektin työstö lähestyy parhaillaan päätöstään ja että hänellä olisi useitakin ideoita kokonaan uuden Dragon’s Dogman varalle. Hänen mukaansa alkuperäinen Dragon’s Dogma on edelleen myös peli, josta hän on kaikkein ylpein. Tällä hetkellä hän ei voi luonnollisestikaan paljastaa kuitenkaan liikaa siitä, mitä hänen olisi määrä tehdä seuraavaksi.

– Minulla aina mielessäni sellaiset neljä erilaista nimikettä ja ideaa, joita haluaisin työstää. Sillä on kuitenkin eronsa, mitä haluaisin tehdä ja mitkä asiat ovat sellaisia, joita koen, että minun pitäisi tehdä seuraavaksi, Itsuno toteaa.

Kauppoihin Devil May Cry 5 on ilmestymässä 8. maaliskuuta PlayStation 4-, Xbox One- ja pc-version voimin. Parhaillaan siitä on saatavilla demo konsoleilla. Alkuperäinen Dragon’s Dogma on vuorostaan kääntymässä seuraavaksi Switchille huhtikuussa

Lähde: VG247

Lisää luettavaa