Devil May Cry 5: Special Edition paljastui PS5:tä ja Xbox Series X:ää silmällä pitäen – Resident Evil Village sai myös uuden trailerin

Vergil palaa Devil May Cry -toiminnan keskuuteen. Uuden sukupolven viilauksiakin saadaan.

17.9.2020 13:49

Capcom on paljastanut uuden lisäsisällöllä varustetun version Devil May Cry 5:stä. Devil May Cry 5: Special Edition tuodaan PlayStation 5:lle ja uuden sukupolven Xboxeille heti näiden julkaisussa, minkä ohella sen uusi taistelija tuodaan myyntiin vielä myöhempänä ajankohtana myös pelin PS4-, Xbox One- ja pc-versioihin.

Special Edition lisää Devil May Cry 5:een pelattavaksi hahmoksi sarjan vakiokasvo Vergilin, tarjoaa mahdollisuuden pelata uudessa nopeutetussa Turbo-tilassa sekä aina vain enemmän vihollisia prusuavassa Legendary Dark Knight -vaikeustilassa. Tuore versio tukee myös tehokkaammilla alustoilla tuoreita teknisiä lisiä, kuten säteenseurantaa, jonka kanssa valittavissa ovat 4K @ 30fps- ja 1080p @ 60fps -tilat.

Ilman säteenseurantaa pelin kerrotaan kykenevän 120 ruutua sekunnissa pyörivään ruudunpäivitykseen.

Devil May Cry 5: Special Edition paljastui osana Sonyn tuoretta PlayStation 5 Showcase -lähetystä. Samassa lähetyksessä Capcom tarjosi myös oheisen uuden trailerisilmäyksen ensi vuonna siintävään Resident Evil Villageen.

Lisää luettavaa