Devil May Cry 4 palaa kesällä – näin tyylikäs toiminta vain paranee

Kesällä julkaistavasta Devil May Cry 4: Special Editionista on vihdoin tarjolla pelikuvaa ja yksityiskohtia. Luvassa on muun muassa kourallinen uusia pelattavia hahmoja.

23.3.2015 17:37

Capcom on paljastanut ensimmäiset yksityiskohdat PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle matkalla olevasta Devil May Cry 4: Special Editionista.

Pelin jo aiemmin kokeneille selvin Special Editionin tuoma lisä ovat kolme uutta pelattavaa hahmoa. Sen ohella siis, että peli päästää sekä Danten että Neron ohjaksiin, päästään Devil May Cry 4:ää pelaamaan tällä kertaa myös Danten Vergil-veljellä, ensimmäisestä Devil May Crysta tutulla Trishilla sekä kolmannessa Devil May Cryssa esiintyneellä Ladylla.

Kullakin hahmoista tulee luonnollisesti olemaan omat taistelutyylinsä. Vergil tulee olemaan myös siitä erikoinen hahmo, että hänellä pelaamaan päästään kaikkia pelin tehtäviä. Trishilla sen sijaan pelaamaan pääsee vain Danten tehtäviä ja Ladylla Neron tehtäviä.

Devil May Cry 4:n vanhemmassa pc-versiossa debytoinut Legendary Black Knight -pelitila tulee myöskin olemaan osa Special Editionia. Pelitilan erikoisuus on se, että siinä pelaajienkohtaamat vihollisjoukot on tehty älyttömän suuriksi tavanomaiseen seikkailuun nähden, mikä pakottaa muuttamaan hieman tapaansa, jolla pelin taisteluihin ottaa osaa.

Myös muutamia pelillisiä viilauksia ja tasapainotuksia Special Editioniin on samalla tehty ja onpa mukaan ahdettu myös joukko erilaisia asusteita pelihahmoja varten. Seikkailu tukee myös 1080p-resoluutiota, aiempaa tarkempia tekstuureja sekä tietysti 60 ruutua sekunnissa pyörivää ruudunpäivitystä.

Devil May Cry 4: Special Edition julkaistaan kesällä. Alkujaan alkuperäinen Devil May Cry 4 nähtiin maailmalla jo vuonna 2008.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa