Deus Ex: Mankind Divided myöhästyy usealla kuukaudella

Uutta Deus Ex -peliä ei kannatakaan odottaa kauppoihin enää helmikuuksi. Eidos Montreal valmistelee tuotostaan nyt loppukesää ajatellen.

18.11.2015 16:35

Square Enix ja Eidos Montreal ovat lykänneet Deus Ex: Mankind Dividedin julkaisua. Niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin alkujaan helmikuulle lupailtu peli ei olekaan ehtimässä kauppoihin enää ollenkaan alkuvuodeksi, vaan sen uudeksi julkaisupäiväksi on annettu nyt 23. elokuuta.

Eidos Montrealin mukaan päätös lykkäyksestä tehtiin, jotta peliä voitaisiin vielä hioa ja parannella tarvittavia määriä. Studiossa vakuutellaan kyllä, että sen tekijät ovat parhaillaan jo erittäin ylpeitä luomuksestaan, mutta saavuttaakseen pelilleen asettamansa kovat tavoitteet, täytyy heidän viilata Mankind Dividedia vielä muutama ylimääräinen tovi.

– Päämääränämme on luoda uskollinen jatko-osa Human Revolutionille ja pistää siitä paremmaksi kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tiedän, että odotukset ovat äärimmäisen kovia, emmekä me halua vain täyttää niitä, vaan myös ylittää ne, Eidos Montrealin johtaja David Anfossi selittää.

Deus Exin lykkäytymisen myötä helmikuusta on tullut hieman kevyempi suurien pelijulkaisujen suhteen kuin alkujaan odoteltiin. Vasta vielä tovi sitten yksinomaan saman viikon sisällä kauppoihin olivat ryntäämässä niin sekä Mankind Divided, Mirror’s Edge 2 että myös Far Cry Primal. Peleistä myös Mirror’s Edgen julkaisua lykättiin hiljattain.

Lähde: Deus Ex (kotisivu)

Lisää luettavaa