Destroy All Humans -sarjan ystävät ovat saamassa uutta pelattavaa niin sekä nyt kesän alussa että lopussa.

Ensinnäkin THQ Nordic on tänään tiistaina vahvistanut, että Destroy All Humans! 2: Reprobed ilmestyyn 30. elokuuta. Kyseessä on saksalaisen Black Forest Gamesin kehittämä uusioversio alkujaan vuodelta 2006 tutusta Destroy All Humans 2:sta, joka on elvytetty tuoreella ulkoasulla ja pelattavuudella sekä PS5:tä, Xbox Seriesiä että pc:ltä varten.

Hintaa Reprobedille kertyy oletuksena noin 40 euroa. Myyntiin siitä saadaan toki myös lisäasusteilla ja myöhemmin julkaistavalla lisähaastepaketilla kyllästetty 55 euron Dressed to Skill -versio.

Tänään 31. toukokuuta Destroy All Humans on saanut lisäksi kokonaan uuden sivuosan. Sekä PS4:llä, Xbox Onella että pc:llä käsiksi voi päästä nyt Destroy All Humans! Clone Carnageen, joka sovittaa sarjalle tutun sekoilutoiminnan moninpeliräiskinnäksi. Pelattavaksi siinä saadaan kaikkiaan neljä eri pelitilaa ja kuusi erilaista karttaa.

Myös kyseisen paketin kehityksestä on vastannut Black Forest Games.

Hintaa Clone Carnagelle kertyy sellaisenaan 13 euroa. Destroy All Humans! 2: Reprobedin ennakkotilaajille sitä jaetaan kuitenkin samalla ilmaisena lisäetuna.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa