Destinyn moninpeli monipuolistuu uudella laajennuksella, PlayStation-pelaajille ekstrasisältöä

Bungie on jakanut yksityiskohtia Destinyn tulevan House of Wolves -laajennuksen uudesta Trials of Osiris -moninpelikoettelemuksesta.

30.4.2015 01:17

Destinyn uuden House of Wolves -laajennuksen lähestyessä Bungie on tarjonnut joukon uusia yksityiskohtia tulevasta räiskintäkokemuksesta. Erityisesti maailma on nyt viisaampi laajennuksen sisältämästä Trials of Osiris -moninpelilisästä, joka saapuu monipuolistamaan pelaajien välisiä verkkoräiskintäjuhlia.

Trials of Osiriksen keskiössä nähdään uusi kierrospohjainen Elimination-tila, jossa kerralla kaksi kolmihenkistä pelaajajoukkuetta ottavat yhteen niin ettei kuolleista voi kesken kierroksen herätä henkiin ilman kaverien avustusta tai Warlock-hahmoluokan erikoisvoimaa. Joukkueiden tarkoituksena on pyyhkiä vastapuoli kokonaan maailmankartalta viiteen otteeseen voittaakseen kokonaisen ottelun. Mitä enemmän otteluita vuorostaan voittaa, sitä parempia palkintoja Osiriksen koettelemuksista saa.

Erikoiseksi Trials of Osiriksesta tekee se, että se on pelattavissa vain viikonloppuisin. Päästäkseen pelaamaan sitä pelaajien on myös ostettava pääsy koettelemuksiin uudelta Brother Vance -tekoälyhahmolta eräänlaisen pistekortin muodossa. Parhaimmillaan yhdelle kortille voi kerryttää yhdeksän voittoa, mutta kortin menettää, mikäli tilille kertyy kolme tappiota. Tappio ei kuitenkaan tarkoita, etteikö uusia kortteja voisi ostaa haltuunsa vielä yhden saman viikonlopun aikana.

House of Wolves aloittaa hivuttautumisen Destinyn eri versioihin 19. toukokuuta alkaen. Trials of Osiriksen ohella se on tuomassa peliin uusia tarinatehtäviä, uuden Strike-yhteistyötehtävän ja jonkinlaisen uuden areenakokemuksen, josta kuullaan enemmän myöhemmin. Luvassa on myös uusia moninpelikarttoja, joista Xboxit saavat kolme ja PlayStationit neljä. Ohessa IGN:n saamaa pelikuvaa PlayStationien ylimääräisestä kartasta.

Lähde: PlayStation Blog, IGN

Lisää luettavaa