Destinyn massiivinen 2.0-päivitys saapui

Bungien Destiny-räiskintäpelin The Taken King -laajennukseen valmistautuva 2.0-päivitys on saapunut.

9.9.2015 05:00

Destiny-verkkoräiskintäpeli on päivittynyt versioon 2.0 The Taken King -laajennuksen julkaisun alla.

Jopa 20 Gt:n kokoinen päivitys tuo mukanaan isoja uudistuksia Destinyn pelaajille. Pelin uudistunut tasojärjestelmä nostaa kaikkien pelaajien tasokaton tasolle 34, jonka lisäksi The Taken Kingin hankkivat pelaajat voivat jatkaa hahmonkehitystä tasolle 40 saakka. Varustuksen laatuun perustuva Light Level -tasojärjestelmä on myös erotettu hahmon kokemustasosta.

Destiny-päivitys tasapainottaa myös aseita merkittävästi. Esimerkiksi ylivertaisena pidetyn Gjallarhorn-raketinheittimen tuhovoimaa on heikennetty isolla kädellä. Pitkä lista pelin tasapainoon kajoavista uudistuksista on luettavissa Bungien verkkosivuilta, joka lisäksi kehittäjä Bungie on avannut filosofiaansa muutosten taustalta kesällä julkaistussa blogipäivityksessään.

Päivityksen myötä myös Ghost-hahmon ääninäyttelijä Peter Dinklage on vaihtunut Nolan Northiin, kuten Bungie kesällä ilmoitti. North korvaa Dinklagen sekä vanhassa Destiny-sisällössä että ensi viikolla julkaistavassa The Taken Kingissä.

Kaikille Destiny-pelaajille tarjoutuu nyt tilaisuus kokeilla The Taken Kingin uusia PvP-moninpelikarttoja ja -pelitiloja ilman lisämaksua viikon ajan. Uudet kartat ja pelitilat ovat vain The Taken Kingin hankkineiden käytettävissä laajennuksen ilmestyttyä 15. syyskuuta.

Lähde: Bungie

Lisää luettavaa