Destiny-kehittäjä Bungie löysi uuden kumppanin Kiinasta – ”he voimistavat meitä rakentamaan uusia maailmoja”

Destiny on yhä osa Bungien tulevaisuutta, mutta kiinalaisen rahan voimin studiossa silmäillään parhaillaan myös kokonaan uudenlaisia universumeita.

4.1.2019 12:59

Destinyn parissa viimeiset vuodet häärännyt Bungie on löytänyt itselleen uuden kumppanin kiinalaisyhtiö NetEasesta. Verkkoteknologiaan erikoistuneen firman on kerrottu sijoittaneen yhdysvaltalaiskehittäjään 100 miljoonaa dollaria, minkä voimin Bungielle näyttää avautuneen polku kokonaan uusien pelien tekemiseen.

– [NetEasen] alan asiantuntemus voimistaa meitä rakentamaan uusia maailmoja ja houkuttelemaan niihin niin vanhoja kuin uusia pelaajia. He auttavat meitä tukemaan toisistaan erillisiä tiimejä Bungien sisällä tuodakseen uudet haaveemme eloon, Bungie kertoo kotisivuillaan.

Yhteistyö Bungien ja NetEasen välillä ei tarkoita kuitenkaan ainakaan vielä loppua Destinylle. Bungie lupaa, että Destiny jatkaa kasvamistaan vielä vuosienkin edestä ja että studio on yhä kumppanisuhteessa Activisionin kanssa. Lisää Destiny 2:sta kuullaankin vielä niinkin pian kuin ensi viikolla 5. kesäkuuta Bungien valmistuessa puhumaan verkkolähetyksen muodossa, mitä sillä on suunnitelmissa pelin toista elinvuotta varten.. 

Lähde: Bungie, Kotaku, Sarah E. Needleman (Twitter)

Lisää luettavaa