Destiny 2:n uusi sosiaalinen keskus The Farm näyttäytyy ensimmäisellä videolla

Bungie on esitellyt Destiny 2:n uutta sosiaalista keskusta, joka kantaa tällä kertaa nimeä The Farm.

6.7.2017 07:57

Bungie on paljastanut tulevan Destiny 2:n uuden sosiaalisen keskuksen, The Farmin, joka korvaa ensimmäisessä osassa nähdyn Towerin juonellisista syistä johtuen.

The Farm on nimensä mukaisesti idyllinen ja maanläheisempi maatila, joka tekijöiden mukaan muuttuu ja kehittyy kampanjan edetessä kasvamalla uusin rakennuksin ja turvaan saapuvien siviilein. Myös erilaiset NPC-hahmot saapuvat kylään tiettyjen tehtävien tai tapahtumien yhteydessä, minkä avulla alueesta on tarkoitus saada elävämpi.

Alue sisältää muutoin edellisestä osasta tutut tärkeät hahmot, kuten cryptarchin, postmasterin sekä ase- ja varustekauppiaat. Pelaajamäärää on myös nostettu 26:een, ja alueelle saapuvat uudet pelaajat pystyy myös näkemään maatilalle lentävien alusten myötä. Tekijät myös lupailevat farmilta löytyvän salaisuuksia, joilla osalla on ihan näkyviä vaikutuksia alueeseen.

Alkuperäisen Destinyn rantapalloihin ihastuneet pääsevät uudella alueella potkimaan lisäksi mielensä kyllyydestä, sillä farmille on rakennettu myös jalkapallokenttä toimivine pistetauluineen ja maaleineen odottelua varten.

Destiny 2 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 6. syyskuuta ja pc:lle 24. lokakuuta.

Lähde: IGN First, VG247

Lisää luettavaa