Destiny 2:n päätarina on nimeltään Red War – mukana myös pienempiä tarinakohtaloita

Bungie on paljastanut Destiny 2:n päätarinan kantavan nimeä Red War, minkä lisäksi peli sisältää myös pienempiä, taustoittavia tarinoita.

27.6.2017 10:00

Bungie on maininnut jo moneen kertaan Destiny 2:n suurimman muutoksen olevan panostus tarinankerrontaan, ja nyt pelin päätarina on saanut myös nimen: Red War.

Destiny 2:n ohjauksesta vastaava Luke Smith kertoo tuoreessa haastattelussa Red Warin olevan tällä kertaa myös pelaajien helposti seurattavissa ja keskittyy trailereissakin suuresti esiteltyyn sotaan Ghaulia ja tämän cabal-armeijaa vastaan. Suuren pahan perässä juoksentelu toimi tarinatasolla myös Destinyn The Taken King -laajennuksessa, jonka luotsaamisesta vastasi niin ikään Smith.

Smith toivookin, että tällä kertaa selkeä kampanja auttaisi houkuttelemaan peliin uusia pelaajia sekä miellyttämään vanhoja aiempaa vetävämmällä tarinakokonaisuudella. Tähän sisältyvät myös pienemmän sivutarinat, jotka keskittyvät muunlaiseen maailmanluontiin.

– Pääkampanja on se, johon trailerit ovat keskittyneet. Sen alle ja väleihin olemme ripotelleet seikkailuja, jotka ovat tarinoita maailmasta, planeetoista ja näiden tietyistä vihollisista – nämä eivät liity suoraan Red Wariin, vaan kertovat oman tarinan, Smith kertoo.

Aiempien tietojen mukaan pääkampanja paljastaa pelaajille myös hieman lisää mysteerisestä Lightista, joka toimii Travellerin ja siten myös guardianien voimanlähteenä ja jonka Ghaul kaappaa itselleen Destiny 2:n aluksi.

Destiny 2 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 6. syyskuuta. Pc-versio ilmestyy 24. lokakuuta.

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa