Destiny 2:n laajennusten lupaillaan olevan lähes yhtä tärkeitä kuin itse emopeli

Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirshberg lupailee Destiny 2:n tulevien laajennusten olevan sisällöltään lähes yhtä tärkeitä kuin itse emopeli.

7.8.2017 10:00

Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirshberg on paljastanut sijoittajilleen pitämässään talouskatsauksessa Bungien tulevan Destiny 2:n laajennusten yltävän tärkeydessään emopelin tasolle.

– Ehkäpä kaikkein tärkeintä tällaisessa pelissä on se, että Destiny on niin vetovoimainen peli, että julkaisun jälkeisen sisällön pitää olla lähes niin tärkeä – ellei peräti yhtä tärkeä – kuin emopeli, Hirshberg sanoo.

Tulevien laajennusten tarkempaa sisältöä ei kuitenkaan ole vielä paljastettu, mutta Hirshberg on ollut avoimen kriittinen alkuperäisen Destinyn laajennusten liian hitaan päivitystahdin suhteen. Destiny 2:ta varten tuotantoon onkin otettu mukaan muun muassa Vicarious Visions sekä High Moon Studios auttamaan Bungieta sisällön suhteen.

Samassa yhteydessä Hirshberg paljasti Destiny 2:n ennakkomyyntien olleen ”todella vahvat” ja että huomattavasti suurin osa on ennakkotilannut pelistä nimenomaan sen kalleimpia versioita, jotka sisältävät emopelin lisäksi myös laajennukset.

Julkaisua ennen pelin pc-beta on aikeissa pitää 29. – 31. elokuuta.

Destiny 2 julkaistaan 6. syyskuuta.. PC-versio ilmestyy 24. lokakuuta.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa